Sotūs, gardūs blyneliai pusryčiams, vakarienėms ar užkandžių dėžutei. Skanūs ir šilti, ir atvėsę. Patiekti rekomenduojame su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis, tačiau gardinkite tuo, kas jums labiausiai patinka.
Pagaminsite greitai, ypač jeigu pasitelksite BLENDTEC trintuvę. Skanaus!
2 asm.
Gaminimo laikas: 25–30 min.
Veganiškiems kokosų blynams su uogomis pagaminti reikia:
80 g kokosų drožlių
60 g kukurūzų miltų
1 šaukštelio vanilės esencijos
6–8 šaukštų klevų sirupo
350 ml kokosų pieno
50 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
2–3 šaukštų aliejaus (kepimui)
1 saujos mėgstamų uogų
Keleto lapelių mėtos
Žiupsnelio druskos
1. Kokosų drožles, kukurūzų miltus, vanilės esenciją, žiupsnelį druskos, 3 šaukštus
klevų sirupo, kokosų pieną ir lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams“ sumaišykite
BLENDTEC trintuvu iki vientisos masės.
2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite blynus apie 1–1 ½ min. iš abiejų pusių.
3. Blynus patiekite su mėgstamomis šviežiomis uogomis ir klevų sirupu, papuoškite
mėtų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus.
Commentaires