top of page

Kokosų blynai su uogomis (Receptas)

Sotūs, gardūs blyneliai pusryčiams, vakarienėms ar užkandžių dėžutei. Skanūs ir šilti, ir atvėsę. Patiekti rekomenduojame su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis, tačiau gardinkite tuo, kas jums labiausiai patinka.

Pagaminsite greitai, ypač jeigu pasitelksite BLENDTEC trintuvę. Skanaus!

kokosiniai blyneliai_veganiški blyneliai_pusryčių idėja_receptas
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimo laikas: 25–30 min.

 

Veganiškiems kokosų blynams su uogomis pagaminti reikia:

  • 80 g kokosų drožlių

  • 60 g kukurūzų miltų

  • 1 šaukštelio vanilės esencijos

  • 6–8 šaukštų klevų sirupo

  • 350 ml kokosų pieno

  • 50 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“

  • 2–3 šaukštų aliejaus (kepimui)

  • 1 saujos mėgstamų uogų

  • Keleto lapelių mėtos

  • Žiupsnelio druskos

1. Kokosų drožles, kukurūzų miltus, vanilės esenciją, žiupsnelį druskos, 3 šaukštus

klevų sirupo, kokosų pieną ir lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams“ sumaišykite

BLENDTEC trintuvu iki vientisos masės.

2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite blynus apie 1–1 ½ min. iš abiejų pusių.

3. Blynus patiekite su mėgstamomis šviežiomis uogomis ir klevų sirupu, papuoškite

mėtų lapeliais.


Video receptas:


Skanaus.

Commentaires


Naujausi įrašai

bottom of page