top of page

Kesadilija su vištiena ir cukinijomis



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

  • Aliejaus (kepti)

  • SANTA MARIA tortilijos „Soft Tortilla Original“

  • Tarkuoto čederio

  • Jautienos įdaro kesadilijoms

  • Mocarelos

  • Keptos „tikka masala“ vištienos

  • Cukinijos „spagečių“

  • Avokado pagardo kesadilijoms

  • Jogurtinio padažo

  • Marinuotų raudonųjų svogūnų

  • SANTA MARIA padažo „Garlic Salsa“

1. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite SANTA MARIA tortiliją „Soft Tortilla Original“, ant jos pusės berkite čederį, sudėkite įdarą ir vėl įberkite sūrio. Nedėkite daug įdaro, nes bus sunku apversti.

2. Užlenkite per pusę, apkepkite iš vienos pusės, o po to apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Taip vienu metu keptuvėje galite iškepti 2 kesadilijas.

3. Stebėkite kepimą, kad nedegtų.

4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite SANTA MARIA tortiliją „Soft Tortilla Original“, ant jos berkite plėšytą mocarelą, pasmulkintą vištieną, cukinijas ir užberkite sūrio – mocarelos ir čederio. Kai apatinė pusė apkeps, atsargiai apverskite.

5. Iškeptas kesadilijas supjaustykite į 4 arba 6 dalis, sudėkite į serviravimo indą ir patiekite su avokado pagardu, jogurtiniu padažu, marinuotais svogūnais, SANTA MARIA padažu „Garlic Salsa“ arba kitais norimais priedais.


Skanaus!

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page