Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
Aliejaus (kepti)
SANTA MARIA tortilijos „Soft Tortilla Original“
Tarkuoto čederio
Jautienos įdaro kesadilijoms
Mocarelos
Keptos „tikka masala“ vištienos
Cukinijos „spagečių“
Avokado pagardo kesadilijoms
Jogurtinio padažo
Marinuotų raudonųjų svogūnų
SANTA MARIA padažo „Garlic Salsa“
1. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite SANTA MARIA tortiliją „Soft Tortilla Original“, ant jos pusės berkite čederį, sudėkite įdarą ir vėl įberkite sūrio. Nedėkite daug įdaro, nes bus sunku apversti.
2. Užlenkite per pusę, apkepkite iš vienos pusės, o po to apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Taip vienu metu keptuvėje galite iškepti 2 kesadilijas.
3. Stebėkite kepimą, kad nedegtų.
4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite SANTA MARIA tortiliją „Soft Tortilla Original“, ant jos berkite plėšytą mocarelą, pasmulkintą vištieną, cukinijas ir užberkite sūrio – mocarelos ir čederio. Kai apatinė pusė apkeps, atsargiai apverskite.
5. Iškeptas kesadilijas supjaustykite į 4 arba 6 dalis, sudėkite į serviravimo indą ir patiekite su avokado pagardu, jogurtiniu padažu, marinuotais svogūnais, SANTA MARIA padažu „Garlic Salsa“ arba kitais norimais priedais.
Skanaus!
Comments