Keptų paprikų ir žuvų užtepėlė


Keptų paprikų ir žuvies užtepėlė, Alfo receptai, upėtakis, žuvies patiekalai

4 asm.

Užtepėlei pagaminti reikia:

  • 4 raudonų paprikų

  • 3 didelių svogūnų

  • 1 šaukšto sviesto arba aliejaus

  • 200 g šaltai rūkytų vaivorykštinių upėtakių filė

  • 1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos

  • žiupsnelio druskos

  • žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • duonos lazdelių („grissini“)


1. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir kepkite iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsinkite ir nulupkite odeles.

2. Svogūnus supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir apkepkite su sviestu ir šlakeliu aliejaus.

3. Maisto smulkintuvu sutrinkite keptas paprikas, svogūnus ir upėtakių filė. Pagardinkite druska, pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg