top of page

Keptų morkų užtepėlė su skumbre


Keptų morkų užtepėlė su skumbre, receptai, Verdu ir kepu, Alfas Ivanauskas
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 60 min.

Porcijų skaičius: 600 g

Lengvas receptas


Keptų morkų užtepėlei pagaminti reikia:

  • 400 g morkų

  • 1 saliero stiebo

  • 1 karšto rūkymo skumbrės

  • 3 skiltelių česnako

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 150 g kreminio sūrio

  • 80 g duonos traškučių Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio

  • 3 vnt. marinuotų uoginių paprikų SPILVA

  • Druskos

  • Pipirų

Šaldytuvą įsigyti galima www.pigu.lt

  1. Morkas nuskuskite, supjaustykite riekelėmis. Česnaką sukapokite gabalėliais, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Viską kepkite orkaitėje inde su dangčiu 180 0C apie 40 min. kol gerai suminkštės.

  2. Iškepusias morkas sutrinkite trintuvu kartu su sūriu, skumbre, marinuotomis uoginėmis paprikomis SPILVA. Pagardinkite druska bei pipirais.

  3. Patiekite dubenėlyje ir ragaukite su duonos traškučiais Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio.

PATARIMAI

  • Šios užtepėlės fanais taps net ir tie, kurie nemėgsta skumbrės.

  • Puikus skumbrės panaudojimas ir naujas jos atgimimas.

  • Ji puikiai tinka su duonos traškučiais!


Video receptas:


Skanaus!




Naujausi įrašai

bottom of page