6 asm.
Kavos ledams pagaminti reikia:
100 g PERGALĖ pieniško šokolado
500 g maskarponės
300 ml plakamosios grietinėlės
100 ml NESPRESSO espreso kavos „Infiniment Espresso“
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml marsalos arba likerio „Baileys“
3–4 GAIDELIS sausainių „Klasika“
1 šaukšto alkalizuotos kakavos
1. Ištirpinkite PERGALĖ pienišką šokoladą vandens vonelėje, lengvai atvėsinkite.
2. Į plaktuvą sudėkite maskarponę, supilkite grietinėlę, NESPRESSO espreso kavą
„Infiniment Espresso“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“ ir likerį, viską išplakite,
kol gerai susimaišys. Pabaigoje supilkite ištirpintą šokoladą, išmaišykite ir sudėkite
trupintus GAIDELIS sausainius „Klasika“.
3. Mišinį supilkite į atšaldytą ledų gaminimo aparato indą ir toliau gaminkite pagal
instrukcijas. Pačioje maišymo pabaigoje suberkite kakavą ir tik kartą išmaišykite, kad
pasidarytų kakavos ruožai, bet ji nesusimaišytų. Užšaldykite.
Skanaus.
Comentarios