top of page

Kavos ledai „Tiramisu" (Receptas)


naminiai ledai_kavos ledai_Alfo receptas
VMG nuotr.

6 asm.


Kavos ledams pagaminti reikia:

  • 100 g PERGALĖ pieniško šokolado

  • 500 g maskarponės

  • 300 ml plakamosios grietinėlės

  • 100 ml NESPRESSO espreso kavos „Infiniment Espresso“

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 50 ml marsalos arba likerio „Baileys“

  • 3–4 GAIDELIS sausainių „Klasika“

  • 1 šaukšto alkalizuotos kakavos

1. Ištirpinkite PERGALĖ pienišką šokoladą vandens vonelėje, lengvai atvėsinkite.

2. Į plaktuvą sudėkite maskarponę, supilkite grietinėlę, NESPRESSO espreso kavą

„Infiniment Espresso“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“ ir likerį, viską išplakite,

kol gerai susimaišys. Pabaigoje supilkite ištirpintą šokoladą, išmaišykite ir sudėkite

trupintus GAIDELIS sausainius „Klasika“.

3. Mišinį supilkite į atšaldytą ledų gaminimo aparato indą ir toliau gaminkite pagal

instrukcijas. Pačioje maišymo pabaigoje suberkite kakavą ir tik kartą išmaišykite, kad

pasidarytų kakavos ruožai, bet ji nesusimaišytų. Užšaldykite.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page