![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_0cb0846635be46cd9f472ab26aec4143~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_963,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/d875bb_0cb0846635be46cd9f472ab26aec4143~mv2.jpg)
2 asm.
Gaminimas 5 min.
Reikia:
2 puodeliai espresso kavos
4 rutuliukai šviežios grietinėlės ledų
2 šaukštai migdolų riekelių
1 šaukštelis cukraus miltelių
1. Į keptuvę suberkite migdolų riekeles, persijokite cukraus miltelius. Kepkite nuolatos maišydami, kol pradės karamelizuotis cukrus. Išberkite migdolus ant aliuminio folijos, ataušinkite.
2. Į permatomus puodelius kavai sudėkite po 2 rutuliukus ledų, užpilkite ant viršaus kavos ir pabarstykite migdolų riekelėmis.
3. Išsyk patiekite.
Jei norite, kad ledai tirptų lėčiau, užpilkite juos šalta kava.
Skanaus!