Kaunas pilnas skanaus maisto: 9 vėlyvųjų pusryčių vietos

Artėjant savaitgaliui ir šiltėjant orams vis rečiau norisi būti namuose. Ko gero, kiekvienas sutiktų, kad vienas geresnių savaitgalio scenarijų – vėlyvieji pusryčiai su draugais ar artimaisiais. VMGonline.lt pasižvalgė, kurios Kauno kavinės ir restoranai, juos ruošia. Išduosime, kad mūsų sąraše – ne vienas geriausių šalies restoranų trisdešimtuko dalyvis.

Pusryčiai, Unsplash.com
Unsplash.com nuotr.

UOKSAS

Šio restorano valgiaraštis kinta kartu su gamta ir atspindi ne sezonus, o mikrosezonus.

Vasaros sezonu (nuo gegužės mėn.) vėlyvieji pusryčiai vyksta tik šeštadieniais 12:00–16:00. Šaltaisiais metų laikais tuo pačiu metu čia galite užsukti ir sekmadienį.


Patiekalų, kurių kainos svyruoja nuo 4 iki 7 Eur, pasirinkimas

  1. Benedikto kiaušinis: su rūkyta lašiša arba vytintu kumpiu;

  2. Prancūziškas skrebutis: su uogomis, sūrio kremu, ledais arba kepta šonine ir klevų sirupu;

  3. „Burgeris“: „uokso“ kepta „brioche“ bandelė, rūkytas viščiukas, cukinija, „portobello“ grybai, čederis, „chipotle“ majonezas, bulvytės.

Facebook paskyra ČIA.

Adresas: Maironio g. 28


SNOBAS

„Snobas“ – „uokso“ komandos kūrybos vaisius, kuris pirmiausia veikė Nidoje, o tik vėliau atsirado Kaune. Tai – dar viena vieta, kurią verta atsiminti ieškantiems aukščiausios kokybės.

Vėlyvieji pusryčiai vyksta šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 11:00 iki 16:00.


Patiekalų pasirinkimas (kainos svyruoja nuo 5 iki 7 Eur):

  1. Prancūziškas skrebutis: svieste skrudinta „brioche“ duona, maskarponės sūrio kremas ir vanilė, šviežios uogos, šeivamedžio sirupas;