top of page

Originalus rožinis šaltibarščių padažas (Receptas)

  • eglerace
  • prieš 11 valandų
  • 1 min. skaitymo

Pirmas ir vienintelius šaltibarčių padažas sukurtas! Artėjant tikros šilumos sezonui švęsti šaltibarščius bus tikrai ne viena proga, todėl būkite pirmieji, kurie išbandys tai, ko dar  niekas nebandė ir neragavo – Alfas sukūrė šaltibarščių padažo receptą!

Patiks ir tiems, kurie dievina šaltibarščius, ir tiems, kurie jų nemėgsta, juolab, kad tobulai tinka prie gruzdintų bulvyčių ir įvairiausių kepsnelių. Tik iš trijų ingredientų sukurtas padažas sukels bangą instagrame! 

Gegužės 31 dieną dieną visas Vilnius kvepės šaltibarščiais – atvažiuokite arba ateikite į Šaltibarščių festivalį, nes bus labai gaivu ir gardu! Nepraleiskite progos atrasti šį tą naują ir palepinti skonio receptorius. 

šaltibarščių padažas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

2 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Šaltibarščių padažui paruošti reikia:

  • 200 g gruzdintų bulvyčių 

  • 200 g šaldytų bulvių skiltelių 

  • 175 g GARDEN GOURMET sojų ir kviečių baltymų kepsnelių


1. NINJA Double Stack XL karšto oro gruzdintuvę įkaitinkite iki 240 °C

2. Suberkite visas bulvytes, GARDEN GOURMET sojų ir kviečių baltymų kepsnelius. 

3. Kepkite apie 10 min., kol ingredientai įgaus gražią auksinę spalvą.


šaltbarščių padažas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Padažui:

  • 3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkėlių pjaustytų griežinėliais 

  • 2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų burokėlių „Šaltibarščiams“

  • ½ šaukštelio KĖDAINIŲ KONSERVAI krienų „Naminiai“

  • 4 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Royal“


1. Į elektrinį trintuvą sudėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkėlius, KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus burokėlius „Šaltibarščiams“, KĖDAINIŲ KONSERVAI krienus „Naminiai“ ir  KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezą „Royal“. Viską sutrinkite iki tolygios masės arba kad jaustųsi daržovių gabaliukai. 

2. Paruoštą padažą patiekite su traškiomis bulvytėmis ir kepsneliais.


Gardžių atradimų.


bottom of page