Karštas nealkoholinis vynas su kava

Karštas vynas yra gerasis ir jaukusis žiemos švenčių palydovas. Receptas su kava kiek neįprastas, bet vertas išbandyti.

karštas vynas su kava, gėrimai, receptas, šventės, Alfo receptas

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA


Karštam nealkoholiniam vynui su kava reikia:

  • 1 butelio nealkoholinio raudonojo sauso vyno

  • 5 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 1 pakelio SANTA MARIA karšto vyno prieskonių

  • 50 g apelsinų likerio

  • 2 puodelių mėgstamos NESPRESSO kavos

  1. Į puodą supilkite vieną stiklinę vyno, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, SANTA MARIA karšto vyno prieskonius ir pavirkite, užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį ir virkite apie 5 min. Išvirus palikite dar 5 minutėms pastovėti.

  2. Supilkite likusį vyną ir pakaitinkite iki 80 laipsnių temperatūros.

  3. Paruoškite 2 puodelius NESPRESSO kavos. Ir supilkite juos į vyną kartu su apelsinų likeriu.

  4. Vyną nukoškite.


ALFO PATARIMAI:

· Pirmą vyno stiklinę būtinai užvirkite, nes taip atsiskleis visi prieskoniai.

· Kavos rūšį rinkitės tokią, kokią mėgstate.

· Vyno saldumą reguliuokite pildami sirupą. Jei mėgstate saldžiau dėkite jo daugiau, jei ne –dėkite mažiau. Papildomai galite įpilti apelsinų sulčių.


Skanaus!