![](https://static.wixstatic.com/media/251599_ce7cf038318c4dfd8e04ff6975fee2e4~mv2.jpg/v1/fill/w_140,h_69,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/251599_ce7cf038318c4dfd8e04ff6975fee2e4~mv2.jpg)
Ar šiandien jau naudojote sviestą? Turbūt nesumeluosime sakydami, kad šis produktas – vienas tų, kurį praktiškai visada galima rasti šaldytuve. VMGonline.lt jau pristatė kelias idėjas, kaip sviestą paversti rimtu konkurentu bet kuriai užtepėlei. Jei jau ragavote pagardinto žolelėmis ir išmėginote sviestą su šonine ir baravykais, atėjo metas dar vienam įdomiam atradimui. Pasiruošę?
Sviestas su ančiuviais
Jums reikės:
30 g ančiuvių
1 skiltelės česnako
10 g mėtų
200 g sviesto
½ citrinos sulčių
žiupsnelio druskos ir pipirų
Ančiuvius, česnaką ir mėtas susmulkinkite.
Sumaišykite visus ingredientus kartu.