top of page

Uždarė vagonėlį, atidarė mėsaininę

Du draugai ir jauni virtuvės šefai Arturas ir Mario Taline sukūrė tai, ko čia lig šiol nebuvo. Nusipirkę gyvenamą karavaną, įrengė virtuvę jame ir, pačių rankomis sukaltu vagonėliu, keliavo po visą šalį gamindami gurmė mėsainius. Tą dieną, kai svečiai pradėjo klausinėti, kur jie galėtų nuolatos mėgautis tokiais mėsainiais, draugai nulipo nuo ratų ir įkūrė savo pirmąją mėsainių vietą „UULITS“.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Arturo ir Mario duetas galutinai pavergė mėsainių mylėtojų širdis  savo pačių gamintais padažais. Jų neišsižada ir šiandien – visas sudėtines mėsainio dalis jie gamina patys. Juk visa tai ir yra geras mėsainis – vietoje pagamintas padažas, sultingas kepsnelis, šviežios vietos daržovės ir minkšta bandelė. Žinoma, taip pat ir naminės bulvytės. Jei esate pasiruošę eksperimentams, išbandykite mėsainį su angusų jautiena, bekonu ir juodųjų serbentų marmeladu.

Valerijos Stonytės nuotr.


Beje, Taline šių mėsaininių jau yra trys! Atraskite savo mėgstamiausią.

Naujausi įrašai

bottom of page