Iš išorės – traškus, o viduje – zefyrinis skanėstas su avietėmis


zefyrinis skanėstas, grilio patiekalai, grilio saldumynai, Alfo receptai, zefyrai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS NAMUOSE galite pažiūrėti ČIA


Reikia:

  • Kelių zefyriukų

  • Kelių prancūziškų pyragaičių

  • Kelių šviežių aviečių

1. Zefyriukus, užmovę ant medinio iešmo, pašildykite grilyje.

2. Suformuokite „sumuštinuką“: ant vienos pyragaičio pusės dėkite avietę, ant jos – tįstantį zefyrą, vėl avietę ir užspauskite kita pyragaičio puse. 


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg