Žinote tą jausmą, kai randi skonių derinį, kuris – lyg meilė iš pirmo žvilgsnio – ištinka ir viskas, nieko negali sau padaryti: nori patirti tai dar kartą. Ir dar kartą. Ir dar. Toks yra šis greitai ir lengvai paruošiamas alyvuogių ir fetos užkandis, švelniai gardintas imbieru, citrina ir aitriosiomis paprikomis.
Gaivinantis ir „ kabinantis”. Patirkite patys.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo profilyje instagrame čia.
4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Greitai marinuotoms alyvuogėms su feta paruošti reikia:
1 citrinos žievelės
1 nedidelio gabaliuko imbiero
½ česnako
Keleto kalendros lapelių
2 šaukštų degtinės
1 šaukšto aliejaus
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Ponzu“
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
100–150 g fetos
200 g WELL DONE žaliųjų alyvuogių
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Genmaicha“ (patiekimui)
1. Į dubenį tarkuokite citrinos žievelės ir nulupto imbiero.
2. Česnaką nulupkite, sutraiškykite skilteles ir susmulkinę berkite į dubenį, kartu su kapotomis kalendromis.
3. Pilkite degtinės, aliejaus, DANSUKKER auksaspalvio sirupo, KIKKOMAN padažo „Ponzu“, berkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių. Viską išmaišykite.
4. Fetą supjaustykite kubeliais, dėkite į marinatą, suberkite WELL DONE žaliąsias alyvuoges. Išmaišykite.
5. Palaikykite keletą valandų ir patiekite.
6. Papuoškite kalendrų lapeliais.
7. Prie šio užkandžio puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Genmaicha“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos japoniškos arbatos ir kombučios skonių natos.
Gardžių atradimų.