Paprastos, lengvos ir egzotiškos. Pagal šį receptą jas pagaminsite greitai ir lengvai.

Cezario salotoms pagaminti reikia:
1 nedidelės romaninės salotos
8 vyšninių pomidoriukų
Keleto marinuoto imbiero gabaliukų
2 šaukštų DAUMANTŲ GURMANIŠKAS majonezo „Mango Majo“
¼ keptos prieskoniuotos vištienos krūtinėlės (galima keisti žuvimi ar krevetėmis)
½ saujos duonos skrebučių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio kepintų sezamų sėklų
1 džiovintų jūros dumblių lakšto
1. Į dubenį dėkite salotos lapus, vyšninius pomidoriukus, imbierą, DAUMANTŲ GURMANIŠKAS majonezą „Mango Majo“, keptos vištienos gabaliukus, duonos skrebučius.
2. Berkite druskos, pipirų, sezamų sėklų, sudėkite rankomis plėšytą jūros dumblių lakštą.
Video receptas:
Gardžių atradimų.