Gardūs japoniško stiliaus blyneliai (Receptas)

Alfas kviečia išbandyti japoniško stiliaus nesaldžių blynelių receptą, kuriuos drąsiai galima valgyti rankomis. Tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei ir tada, kai reikia labai nustebinti svečius. Ypatingi jie tuo, kad tešlai kildinti reikia ir mielių, ir kepimo miltelių, ir kefyro, o vietoje druskos puikiai tiks sojos padažas. Arba patiekite jį prie jau iškeptų blynelių.

Skanaus!

blynelių receptas_japoniški blyneliai_Alfo receptas_nesaldūs blyneliai
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą AlfoVila žiūrėkite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI

Netradiciniai bulviniai blynai


 

4 asm.

Japoniško stiliaus nesaldiems blyneliams pagaminti reikia:

  • 1 kiaušinio

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • 1 česnako skiltelės

  • ½ stiklinės DOBILO ekologiško kefyro

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • ½ šaukštelio sausų mielių

  • 6–8 šaukštų miltų

  • 1 vidutinės morkos

  • ⅓ cukinijos

  • Keleto svogūnų laiškų

  • 150–200 g apvirtų krevečių

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 džiovintų jūros dumblių lapo

  • 6 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 1 šaukšto majonezo

  • Keleto mėtos lapelių

  • 1 šaukšto marinuoto imbiero

  • Žiupsnelio druskos

1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, berkite druskos, KOTANYI kalendros, įtarkuokite česnako, pilkite