![salotos su moliūgu, receptai, Alfas Ivanauskas, Alfas vienas namuose](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_a22e283885c24bb5a3e5aa73cb6e4cbd~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_a22e283885c24bb5a3e5aa73cb6e4cbd~mv2.jpg)
Laidą #Alfasvienasnamuose ir video receptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
Marinuotų moliūgų (žr. receptą, jį rasite ČIA)
2 saldžiarūgščių obuolių
Raudonojo svogūno
Keli šaukštai moliūgų sėklų
SANTA MARIA Juodųjų pipirų
SANTA MARIA Druskos
Saujos gražgarsčių
Saujos špinatų
Garstyčių
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
5 šaukštai acto
1 skiltelės česnako
1/2 citrinos žievelės
1 šaukšto DANSUKKER cukraus
1. Obuolius išnagrinėkite ir supjaustykite gabaliukais, pagal savo norą galite nulupti ar palikti žievelę. Supjaustytus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis.
3. Į puodą dėkite garstyčias, alyvuogių aliejų, obuolių actą. Įtarkuokite česnaką ir citrinos žievelę. Viską sumaišykite, įberkite DANSUKKER cukraus. Šį padažą pilkite ant salotų ir išmaišykite.
4. Į salotas sudėkite gražgarstes ir špinatus. Viską išmaišykite.
![ALfas Ivanauskas, receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_afe53db9f60740b2aef3a02e7dceb053~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_afe53db9f60740b2aef3a02e7dceb053~mv2.jpg)
ALFO PATARIMAI:
· Būtinai naudokite paprastas garstyčias, ne su grūdeliais.
· Jeigu norite, galite salotas paskaninti keptu varškės sūriu arba feta.
· Salotos puikiai tinka prie mėsos patiekalų, kai norisi lengvo, ne bulvių garnyro.
Skanaus!