Suktinukas (wrap’as) su gardžiu įdaru – visų visada geidžiamas maistas. Alfas siūlo neatsivalgomai gardų bemėsį įdarą su falafeliais, pomidorais ir avokadais.
Svarstote, kuo nustebinti šeimą ar draugus?
Falafelių suktiniais su pomidorais pagal Alfą!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Falafelių suktinukui paruošti reikia:
200 g ANAMMA šaldytų falafelių
Alyvuogių aliejaus (kepti)
2 tortilijų
3–4 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & Gruzdinti svogūnai“
1 vidutinio avokado
1 vidutinio pomidoro
½ mėlynojo svogūno
4–5 SPILVA aitriųjų marinuotų paprikų
3–4 šaukštų GERMANTAS tarkuoto puskiečio sūrio „Tilsit“
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
1 ryšelio šviežių kalendrų šakelių
Šaldytus falafelius ANAMMA apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintame grilyje apie 10 min.
Tortilijas patepkite SUSLAVIČIAUS padažu „Majonezas & Gruzdinti svogūnai“, sudėkite avokadą, griežinėliais pjaustytą pomidorą ir svogūną, SPILVA aitriąsias marinuotas paprikas.
Ant viršaus sudėkite iškeptus falafelius, suberkite GERMANTAS puskietį sūrį „Tilsit“. Pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais ir šviežiomis kalendromis.
Tortilijas suvyniokite ir apskrudinkite grilyje su šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.
Comments