Dviejų spalvų šalta pomidorų sriuba


pomidorų sriuba, šalta pomidorų sriuba, pomidorinė, Alfo receptai

Reikia:

  • 5–6 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 5–6 KIETAVIŠKIŲ kokteilinių pomidoriukų + 1 patiekti

  • ½ nedidelio svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • 0,5 l KIETAVIŠKIŲ natūralių pomidorų sulčių

  • Druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • 300 ml kefyro

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių arba mikrožalumynų


  1. SPILVA marinuotus agurkėlius, KIETAVIŠKIŲ kokteilinius pomidoriukus, svogūną ir česnaką sudėkite į kokteilinės indą. Supilkite KIETAVIŠKIŲ šviežių pomidorų sultis, įberkite druskos, pipirų, įpilkite šlakelį aliejaus ir viską sutrinkite.

  2. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką supjaustykite nedideliais kubeliais, KIETAVIŠKIŲ kokteilinį pomidoriuką supjaustykite plonomis skiltelėmis. Į vidurį lėkštės suberkite kalnelį iš agurkų, ant jo sudėliokite pjaustytą pomidorą. Iš vienos kalnelio pusės supilkite pertrintą sriubą, iš kitos – kefyrą. Papuoškite mikrožalumynais.

Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg