![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_b6ecd16c906e4ed68f89ac1745444bf8~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_b6ecd16c906e4ed68f89ac1745444bf8~mv2.jpg)
Reikia:
100 g lazdynų riešutų
50 g sūdytų pistacijų
1 šaukštelio kalendrų sėklų
1 šaukštelio sezamų sėklų
½ šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio pankolio sėklų
1 šaukštelio džiovintų mėtų
Žiupsnelio druskos
• Orkaitėje apkepkite lazdynų riešutus, išimkite ir atvėsinkite.
• Keptuvėje kiekvienus atskirai lengvai pakaitinti visus prieskonius. Sudėkite lazdynų riešutus, pistacijas ir prieskonius į smulkintuvą ir susmulkinkite.