„Dukkah“


Reikia:

  • 100 g lazdynų riešutų

  • 50 g sūdytų pistacijų

  • 1 šaukštelio kalendrų sėklų

  • 1 šaukštelio sezamų sėklų

  • ½ šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio pankolio sėklų

  • 1 šaukštelio džiovintų mėtų

  • Žiupsnelio druskos


• Orkaitėje apkepkite lazdynų riešutus, išimkite ir atvėsinkite.

• Keptuvėje kiekvienus atskirai lengvai pakaitinti visus prieskonius. Sudėkite lazdynų riešutus, pistacijas ir prieskonius į smulkintuvą ir susmulkinkite.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg