Tiršta, karšta „čili“ sriuba yra meksikiečių virtuvės klasika, kurią tik per 15 minučių moka pagaminti visas pasaulis. Soti ir jauki – ji ypač tinka, kai oras atvėsta ir norisi kažko, kas šildytų iš vidaus. Išbandykite greitos Alfo „čili“ sriubos receptą!
Video receptą rasi Alfo IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK IR DALINKIS
4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Čili sriubai pagaminti reikia:
½ mėlynojo svogūno
1 skiltelės česnako
4 šaukštų alyvuogių aliejaus (kepimui)
1–2 KOTANYI laurų lapų
1 skardinės MUTTI konservuotų pomidorų
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
400 g KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo su mėsa „Bolognese“
300 ml SUKČIUS natūralaus sultinio su jautiena
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
½ skardinės raudonų konservuotų pupelių
4–8 GARDĖSIS sumuštinių mini prancūziško batono riekelių
50–100 g DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“
Šviežių kalendrų lapelių (papuošimui)
Aitriosios paprikos (papuošimui)
Smulkiai sukapokite mėlynąjį svogūną, griežinėliais supjaustykite česnaką.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite daržoves ir KOTANYI laurų lapus. Vis pamaišydami kepkite 2–3 min.
Sudėkite MUTTI konservuotus pomidorus, berkite DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus.
Į keptuvę supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažą su mėsa „Bolognese“ ir SUKČIUS natūralų sultinį su jautiena.
Berkite KOTANYI aitriųjų paprikų, KOTANYI maltos kalendros, viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotas pupeles.
Sriubą keletą minučių palikite pasitroškinti. Tuo metu orkaitėje apskrudinkite GARDĖSIO sumuštinių mini prancūziško batono riekeles.
Ant garuojančios sriubos patarkuokite DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“.
Papuoškite šviežių kalendrų lapeliais, konservuotomis pupelėmis ir griežinėliais pjaustyta aitriąją paprika.
Sriubą patiekite su skrudinto batono riekelėmis.
Gardžių atradimų.
Comments