top of page

„ČILI“ SRIUBA per 15 min. (Receptas)

Tiršta, karšta „čili“ sriuba yra meksikiečių virtuvės klasika, kurią tik per 15 minučių moka pagaminti visas pasaulis. Soti ir jauki – ji ypač tinka, kai oras atvėsta ir norisi kažko, kas šildytų iš vidaus. Išbandykite greitos Alfo „čili“ sriubos receptą! 


čili sriuba_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasi Alfo IG profilyje čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK IR DALINKIS


 

4 asm. 

Gaminimo laikas: 15 min.


Čili sriubai pagaminti reikia:

  • ½ mėlynojo svogūno 

  • 1 skiltelės česnako 

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus (kepimui) 

  • 1–2 KOTANYI laurų lapų 

  • 1 skardinės MUTTI konservuotų pomidorų 

  • Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus 

  • 400 g KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo su mėsa „Bolognese“

  • 300 ml SUKČIUS natūralaus sultinio su jautiena

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros 

  • ½ skardinės raudonų konservuotų pupelių 

  • 4–8 GARDĖSIS sumuštinių mini prancūziško batono riekelių

  • 50–100 g DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“

  • Šviežių kalendrų lapelių (papuošimui) 

  • Aitriosios paprikos (papuošimui)

  1. Smulkiai sukapokite mėlynąjį svogūną, griežinėliais supjaustykite česnaką. 

  2. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite daržoves ir KOTANYI laurų lapus.                    Vis pamaišydami kepkite 2–3 min.

  3. Sudėkite MUTTI konservuotus pomidorus, berkite DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus.

  4. Į keptuvę supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažą su mėsa „Bolognese“ ir SUKČIUS natūralų sultinį su jautiena.

  5. Berkite KOTANYI aitriųjų paprikų, KOTANYI maltos kalendros, viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotas pupeles.

  6. Sriubą keletą minučių palikite pasitroškinti. Tuo metu orkaitėje apskrudinkite GARDĖSIO sumuštinių mini prancūziško batono riekeles.

  7. Ant garuojančios sriubos patarkuokite DŽIUGAS 18 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Piquant“.

  8. Papuoškite šviežių kalendrų lapeliais, konservuotomis pupelėmis ir griežinėliais pjaustyta aitriąją paprika. 

  9. Sriubą patiekite su skrudinto batono riekelėmis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page