Bolivinių balandų košės su keptais rabarbarais ir gervuogėmis receptas

Pabodo įprastas košės skonis? Nuobodus vaizdas? Išbandykite tikro meno kūrinio receptą. Bolivinių balandų košė su keptais rabarbarais verta šedevro vardo ir dėl skonio, ir dėl vaizdo.


Bolivinių balandų košė su keptais rabarbarais, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

2-3 asm.


Košei su rabarbarais išvirti reikia:

  • 3 rabarbarų stiebų

  • 2 šaukštų cukraus

  • 1 šaukšto apelsinų sulčių

  • 200 g bolivinių balandų žiupsnelio druskos

  • 120 g gervuogių

1. Rabarbarus supjaustykite stambiais kubeliais, užberkite cukraus ir apelsinų sulčių ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

2. Tuo metu išvirkite bolivines balandas kaip nurodyta ant pakuotės ir pagardinkite druska.

3. Kruopas išmaišykite su išsiskyrusiu keptų rabarbarų sirupu, išdėliokite rabarbarus ir gervuoges.


Skanaus!


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg