top of page

Receptas, kaip lietinius blynus paversti skaniaisiais takais su triušienos dešrelėmis

Nustebinkite šeimyną pagamindami stipraus skonio ir labai aromatingą patiekalą, piknikų ir vakarėlių karalių – tacos!

Šis receptas yra savotiškas takų interpretacija, nes tai yra blynų takai! Skonį sukuria grilyje skrudinti blynai ir jame pakeptos triušienos dešrelės.


Blynų tacos su dešrelėmis, Alfo Ivanausko receptas
Shutterstock.com nuotr.
Receptas lietiniai blynai Vici

Blynų takams pagaminti reikia:

  • 3 pomidorų

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio kumino

  • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštelio ciberžolės

  • 1 šaukštelio kalendrų sėklų

  • 5 šaukštų VILNIAUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 200 g VIČI blynelių „Classic crepe natural”

  • 1 saujos špinatų

  • 1 svogūno

  • 1 avokado

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • 1 saujos kalendrų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų



  1. Pomidorus supjaustykite kubeliais, sukapokite česnaką ir aitriąją papriką. Viską lengvai pakepkite su alyvuogių aliejumi, pasūdykite.

  2. Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite sausus prieskonius, sudėkite VILNIAUS margariną „Kepiniams su sviestu“ ir pakepkite apie 1–2 minutes.

  3. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles iškepkite BIG GREEN EGG kepsninėje.

  4. VIČI blynelius „Classic crepe natural” paskrudinkite kepsninėje, iškeptus blynus tepkite prieskoniniu margarinu.

  5. Formuokite takus: dėkite grill blynus su prieskoniais, špinatų lapelius, pjaustytus svogūnus, avokadus, keptas dešreles, keptus pomidorus su aitriosiomis paprikomis, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir užberkite kalendrų.


Video receptas:



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page