Receptas, kaip lietinius blynus paversti skaniaisiais takais su triušienos dešrelėmis

Nustebinkite šeimyną pagamindami stipraus skonio ir labai aromatingą patiekalą, piknikų ir vakarėlių karalių – tacos!

Šis receptas yra savotiškas takų interpretacija, nes tai yra blynų takai! Skonį sukuria grilyje skrudinti blynai ir jame pakeptos triušienos dešrelės.


Blynų tacos su dešrelėmis, Alfo Ivanausko receptas
Shutterstock.com nuotr.
Receptas lietiniai blynai Vici

Blynų takams pagaminti reikia:

  • 3 pomidorų

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio kumino

  • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštelio ciberžolės

  • 1 šaukštelio kalendrų sėklų

  • 5 šaukštų VILNIAUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 200 g VIČI blynelių „Classic crepe natural”

  • 1 saujos špinatų

  • 1 svogūno

  • 1 avokado

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • 1 saujos kalendrų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų