top of page

„Bloody Mary“ su kalėdiniais prieskoniais (Receptas)

Klasikinis aitroko skonio kokteilis, pasirodo, gali įgauti ir kalėdinės nuotaikos bei skonių. Išbandykite, labai įdomu!


kokteilis kruvinoji meri su kalėdiniais prieskoniais_Alfo receptas
VMG nuotr.

1 asm.

Gaminimo laikas: 5 min.


Bloody Mary su kalėdiniais prieskoniais:

  • 2 saujų ledukų

  • 50 ml degtinės

  • 100 ml #PFANNER pomidorų sulčių

  • Žiupsnelio cinamono

  • Žiupsnelio maltų gvazdikėlių 

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 1 žvaigždinio anyžiaus

  • 1 šaukštelio Vorčesterio padažo

  • 1 šaukšto citrinos sulčių

  • 1–2 lašų tabasko padažo

  • 1 saliero lapkočio (papuošimui)


  1. Į kokteilinę sudėkite 1 saują ledukų, supilkite degtinę, PFANNER pomidorų sultis, dėkite prieskonius, pilkite Vorčesterio padažą, citrinos sultis ir tabasko padažą.

  2. Gerai išplakite.

  3. Į stiklinę sudėkite likusį ledą ir perkošdami supilkite kokteilį.

  4. Patiekdami įdėkite šiaudelį, berkite šviežiai grūstų pipirų ir papuoškite saliero lapkočiu.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page