Klasikinis aitroko skonio kokteilis, pasirodo, gali įgauti ir kalėdinės nuotaikos bei skonių. Išbandykite, labai įdomu!
1 asm.
Gaminimo laikas: 5 min.
Bloody Mary su kalėdiniais prieskoniais:
2 saujų ledukų
50 ml degtinės
100 ml #PFANNER pomidorų sulčių
Žiupsnelio cinamono
Žiupsnelio maltų gvazdikėlių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 žvaigždinio anyžiaus
1 šaukštelio Vorčesterio padažo
1 šaukšto citrinos sulčių
1–2 lašų tabasko padažo
1 saliero lapkočio (papuošimui)
Į kokteilinę sudėkite 1 saują ledukų, supilkite degtinę, PFANNER pomidorų sultis, dėkite prieskonius, pilkite Vorčesterio padažą, citrinos sultis ir tabasko padažą.
Gerai išplakite.
Į stiklinę sudėkite likusį ledą ir perkošdami supilkite kokteilį.
Patiekdami įdėkite šiaudelį, berkite šviežiai grūstų pipirų ir papuoškite saliero lapkočiu.
Gardžių atradimų.