top of page

GREITI LIETINIŲ SUŠIAI SU LAŠIŠA (Receptas)

Kai negalite apsispręsti, o apsispręsti reikia, Alfas visada turi pasiūlymą. 

Tai receptas, kuris patenkina visus norus ir visų kaprizus. Jeigu mėgstate ir lietinius, ir sušius, gaminkite lietinių sušius! 

Sušių skonio lietiniai su lašiša, patiekti kaip sušiai, sulauks labai smagių reakcijų ir bus suvalgyti akimirksniu. Tinka ir pusryčiams (ypač savaitgalio lėtiesiems), ir pietums, ir vakarienėms. Trumpai tariant, neatsivalgoma ir universalu! 


lietinių sušiai_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia.

 

4–8 asm. 

Gaminimo laikas: apie 20 min.

Lietinių sušiams pagaminti reikia:

  • 1 kiaušinio 

  • 20 ml KIKKOMAN sojų padažo

  • 200 ml SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio

  • 200 ml NATURLI ekologiško avižų gėrimo 

  • 1 stiklinės miltų

  • 2 vidutinių agurkų

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 8 AJI džiovintų jūrų dumblių lapų 

  • 8 šaukštų PHILADELPHIA tepamo sūrio „Original“

  • 2 šaukštų marinuoto imbiero

  • 200 g lašišos filė 

  • Kalendrų lapelių (papuošimui)


1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, viską išplakite. 

2. Pilkite SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio, NATURLI ekologiško avižų gėrimo, berkite miltų ir išmaišykite šluotele. Įpilkite aliejaus, išmaišykite. 

3. Agurkus nuplaukite, supjaustykite juostelėmis.

4. Įkaitinkite keptuvę, pilkite tešlą ir formuokite blyną. Nedelsiant dėkite AJI džiovintą jūrų dumblių lapą, prispauskite, kepkite 1 min. ir apverskite. Trumpai pakepinkite iš kitos pusės. 

5. Lietinio pusę ištepkite PHILADELPHIA tepamu sūriu „Original“, dėkite marinuoto imbiero gabaliukus, agurkėlių juosteles, pjaustytą lašišą.

6. Susukite viską į cilindrą ir pjaustykite norimo dydžio gabaliukais. 

7. Papuoškite kalendrų lapeliais. 



Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page