„BLENDTEC“ – geriausių šefų mėgstamas galingas, bet tylus smulkintuvas (+ receptai)

Skanus, gaivus, kreminis glotnutis, o gal sultinga grilio mėsa, kuriai paskaninti sutrynėte savo darže užaugintas žoleles ir paruošėte marinatą? Skamba taip, tarsi būtų tikra vasara?

Visa tai galite patogiai paruošti savo namų virtuvėje naudodami vieną galingą smulkintuvą. „Blendtec“, mėgstamas garsių pasaulio restoranų ir šefų smulkintuvas, suteiks kitokią smulkintuvo naudojimo patirtį.



Smulkintuvų pasirinkimas rinkoje gana gausus, o rasti tinkamiausią gali būti nelengva. Kuris iš jų galingiausias, bet kartu ir pats tyliausias, su kuriuo paruošti kokteiliai gali prilygti siūlomiems geriausiuose restoranuose? „Blendtec“ yra nepakeičiamas virtuvės prietaisas, su kuriuo galite greitai paruošti beveik viską ir kuriuo pasitiki net profesionalūs virėjai. Didžiausias ir greičiausias variklis savo klasėje užtikrina profesionalią galią ir greitį, kurių reikia visiškai susmulkinti net kiečiausiems ingredientams, pavyzdžiui, ledui ir šaldytiems vaisiams ar uogoms. „Blendtec“ yra smulkintuvas, kuris net „iPhone“ gali sutrinti į dulkes. Be to, „Blendtec“ smulkintuvams suteikiama iki aštuonerių metų garantija ir ji taikoma ąsočiui, varikliui ir smulkesnėms detalėms.


Nuo šaltų ledų iki karštos sriubos

Su visame pasaulyje žinomu „Blendtec“ smulkintuvu galite namie be jokių pastangų pasigaminti dieviškų ledų, karšto šokolado, migdolų pieno, miltų ir žemės riešutų kremo, nuostabių padažų, pesto, grynų sulčių, karštos sriubos ir kitų skanių patiekalų.

Pavyzdžiui, ruošiant sriubą, kreminį sultinį „Blendtec“ sušildo iki 70 laipsnių vos vienu mygtuko paspaudimu, o sriuba tokia skani ir šilkinė, tarsi būtų paruošta restorano šefo. Nereikia nieko ilgai pjaustyti, nereikia nieko virti, kol suminkštės, nereikia plauti puodų. Naminės trintos sriubos dar niekada nebuvo tokios skanios, o skonio skirtumą pajus ir maži, ir dideli šeimos nariai nuo pat pirmojo šaukšto.



Šilkinio glotnučio paslaptis

Vis dar perkate glotnučius, o ne ruošiate juos namuose, nors jų receptai yra patys paprasčiausi? Galbūt namuose ne taip gerai pavyksta? Iš tikrųjų ir namuose galite pagaminti tokį pat glotnutį, kokį paruošia profesionalai – kreminės tekstūros ir išbaigto skonio. Su „Blendtec“ smulkintuvu galite pasigaminti tokį pat glotnutį, dėl kurio anksčiau stovėjote eilėje. Ir net anksti ryte, kol kiti miega – nors „Blendtec“ maišytuvas yra nepaprastai galingas, jis veikia labai tyliai.


Nesinori plauti? Ir nebūtina!

Visa tai atrodo puikiai ir norėtumėte tapti tikru meistru savo virtuvėje, tačiau nepatinka po visko plauti prietaisus? Su „Blendtec“ tai nebūtina! Kaip ir restoranuose neskiriama daug laiko įvairiems prietaisams plauti, taip ir jums nebūtina to daryti savo namų virtuvėje. „Blendtec“ smulkintuvas, padedantis meistriškai paruošti visus pirmiau minėtus patiekalus, turi savaiminio išsivalymo sistemą ir yra pagamintas iš specialių lengvai valomų medžiagų. Dėl lygių paviršių ir vientisų ašmenų „Blendtec“ maišytuvą labai lengva valyti. Tiesiog sumaišykite šiltą vandenį su lašu indų ploviklio ir pamatysite, kaip maišytuvas didžiausiu greičiu bus švarus greičiau nei per 60 sekundžių – net nereikia nieko nuimti. Ąsotį galima plauti ir indaplovėje.


Kaip visa tai įmanoma?

Kaip gali būti, kad visa tai gali padaryti vienas smulkintuvas? Toks patogus, turi daugybę funkcijų, neįtikėtinai galingas ir greitas? Atsakymas slypi patentuotose technologijose. „Blendtec“ ašmenys gaminami iš šaltai štampuoto grūdinto plieno ir yra iki 80 % storesni, 10 kartų tvirtesni nei kitų smulkintuvų ašmenys. Be to, jie nėra aštrūs, nes jei ašmenys sukasi didesniu nei 480 km per valandą greičiu, jie neturi būti aštrūs, kad galėtų atlikti savo darbą. Taigi smulkintuvas yra saugus ir vaikams.

Greitai paruošiami braškiniai ledai

Reikalingi produktai:

  • 1 šaukštas šviežių citrinų sulčių

  • 450 g šaldytų braškių

  • Švieži bazilikų lapeliai

  • 240 ml 10 % grietinėlės

  • 80 ml saldinto sutirštinto pieno

  1. Visus ingredientus sumaišykite ledų režimu iki kreminės konsistencijos.

  2. Patiekite iš karto arba užšaldykite, kol bus pasiekta norima tekstūra. Skanaus!

Mėsos marinatas

Reikalingi produktai:

  • 1 mėtos stiebas su lapeliais

  • 1 aitrioji paprika

  • 150 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 žaliosios citrinos sultys

  • 1 žaliosios citrinos žievelė

  • 1 arb. š. druskos

  • 1 ilgas šviežias agurkas

  • 1 valg. š. medaus

  1. Tolygiai sumaišykite visus ingredientus, įtrinkite marinatu vištieną, leiskite mėsai šiek tiek įsigerti ir kepkite ant grotelių! Malonūs vasariški įspūdžiai garantuoti.


Bananų omletas per vieną minutę

Reikalingi produktai:

  • 1 bananas

  • 3 kiaušiniai

  • Žiupsnelis cinamono

  • Galima pridėti imbierų, pasiflorų, ciberžolės ar kitų prieskonių.

  1. Visus ingredientus sumaišykite iki kreminės konsistencijos.

  2. Įkaitinkite keptuvę, ant servetėlės užpilkite aliejaus ir tolygiai patepkite juo keptuvę – aliejaus nepilkite į keptuvę, užtenka patepti ją plonu sluoksniu.

  3. Supilkite omleto mišinį į keptuvę. Omletą kepkite ant vidutinės kaitros 6–7 minutes uždengtoje keptuvėje.

  4. Omleto nereikia apversti, tik stebėkite, kad jis iškeptų tolygiai. Patiekite su jogurtu be priedų, uogiene ar uogomis.

  5. Būkite kūrybingi ir bananų omletą išsikepkite savaip!


Daugiau video receptų Jūsų laukia čia: