„Avoburgeris“


Reikia:

  • 1 prinokusio avokado

  • Storos baklažano riekės

  • Panko džiūvėsėlių apvolioti

  • 1 kiaušinio

  • 1-2 pomidorų riekelių

  • 1 šaukšto graikiško jogurto

  • Česnako pagal skonį

  • Žiupsnelio malto kumino

  • Druskos

  • 1 šaukšto citrinos sulčių

  • 1 šaukšto mėgstamo pomidorų padažo

  • 20-30 g korėjiėtiškų morkų

  • Kalendrų lapelių

  • Salotų lapų

  • Juodųjų sezamų pabarstyti

  • TERRA CRETA aliejaus


Baklažano riekę apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, apkepkite TERRA CRETA alyvuogių aliejuje.Jogurtą sumaišykite su smulkintais česnakais, kuminu, citrinos sultimis, smulkintomis kalendromis.Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, nulupkite. Nupjaukite šoną, kad avokadas būtų stabilus. Surinkite „burgerį“ – ant avokado puselės uždėkite salotų lapą, patepkite graikiško jogurto padažu, uždėkite baklažano riekelę, pomidorų padažą, kitus priedus. Uždenkite kita avokado pusele ir apibarstykite juodaisiais sezamais. Susekite mediniu iešmeliu.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg