Avietiniai putėsiai


Avietiniai putėsiai, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 1 val.


Reikia:

1. Užvirinkite vandenį, nukaiskite ir į karštą vandenį supilkite D. Oetker aviečių želė pakelio tūrinį. Labai greitai išmaišykite, kad neliktų neištirpusios želatinos. Paruoštą tirpalą ataušinkite, pastatykite į šaldytuvą, bet nuolat stebėkite, kad smarkiai nesustingtų.

2. Konsistencija turi būti kaip skystos grietinės – tiršta, bet ją dar galima pilti.

3. Kai pastebėsite, jog želė pusiau apstingo, plakite želė, kol pradės darytis šviesiai rožinė puri masė. Tuomet supilkite grietinėlę ir plakite, kol išsiplaks grietinėlė.

4. Supilstykite desertą į desertui skirtus indus. Patiekite pabarstę Dr. Oetker cukrinėmis širdelėmis ir šviežiomis avietėmis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg