Avižiniai blyneliai su avietėmis


Avižiniai blyneliai su avietėmis, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 100 g maskarponės

  • 1 kiaušinio

  • 150 ml kefyro

  • 200 g „Malsena“ miltų „Self-raising“

  • 1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 3 šaukštų „Malsena“ viso grūdo avižinių miltų

  • 200 g „Pieno žvaigždžių“ graikiško jogurto

  • ½ šaukšto „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • „Dansukker“ auksaspalvio cukraus sirupo (pagal skonį)

  • šviežių aviečių

1. Į „Bosch“ virtuvinį kombainą sudėkite maskarponę, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą ir suberkite miltus. Įpilkite šlakelį aliejaus, viską išplakite ir leiskite tešlai pastovėti apie 10 min.

2. Kepkite blynelius įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, iš abiejų pusių.

3. Paruoškite padažą: graikišką jogurtą sumaišykite su „chia“ sėklomis.

4. Blynelius patiekite su graikiško jogurto padažu, avietėmis ir apšlakstę cukraus sirupu.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg