Avižinių dribsnių košė su burokėliais

Greitas ir sveikas košės receptas pusryčiams.

Avižinė košė su burokėliais, Alfo receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Avižinių dribsnių košei su burokėliais reikia:

  • 80 g avižinių dribsnių

  • 250 ml vandens

  • 50 g fetos

  • Žiupsnelio maltų kalendrų

  • 1 vid. dydžio virto burokėlio arba 50 g korėjietiškų burokėlių

  • Žiupsnelio druskos

  1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro vandenyje, dėkite į šaldytuvą.

  2. Ryte užvirinkite, uždenkite ir nukaiskite, suberkite trupintą fetą, išmaišykite.

  3. Suberkite burokėlius ir maltas kalendras. Pasūdykite ir patiekite.



Skanaus!


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg