![obuoliu kremas su jogurtu, VMG](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_11159d75faf741b78b62818b25f2e54a~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_152,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_11159d75faf741b78b62818b25f2e54a~mv2.jpg)
Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
2 obuolių
1 banano
1 puodelio NESPRESSO šokolado ir triufelių skonio kavos
200 g natūralaus ekologiško jogurto DOBILAS
80 g PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis
Aviečių ir gervuogių (patiekti)
1. Obuolius perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius ir sudėkite obuolių puseles į skardelę, išklotą kepimo popieriumi. Ten pat sudėkite palaužytą bananą ir užpilkite kava. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min., kol pasidarys kremiški.
2. Išimkite, viską sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.
3. Masę sudėkite į dubenėlius, ant viršaus užpilkite natūralaus jogurto ir užberkite PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis taip, kad uždengtumėte jogurtą. Puoškite uogomis, mėtų, melisų ar kitokių žolelių lapeliais.
Skanaus!