top of page

Auksinė košė: avižiniai dribsniai su briuseliniais kopūstais, ciberžole ir karijų riešutais

Maistingas ir greitai pagaminamų pusryčių receptas: avižinių dribsnių košė su daržovėmis, ciberžole ir karijų riešutais.

Avižinių dribsnių košė su briuselio kopūstais_ ciberžole ir karijų riešutais, receptas, pusryčiai, Alfas Ivanauskas
VMG nuotr.

Avižinių dribsnių košei su ciberžole pagaminti reikia:

  • 80 g avižinių dribsnių

  • 130 g augalinio pieno

  • 130 g vandens

  • ½ šaukštelio KOTANTYI ciberžolės

  • 100 g briuselinių kopūstų

  • 1 lapo lapinio kopūsto

  • Aliejaus (kepti)

  • ½ svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • Saujelės karijų riešutų


1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene ir vandenyje, dėkite į šaldytuvą.

2. Ryte sumaišykite su ciberžole, užvirinkite, uždenkite ir nukaiskite.

3. Briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau, nuo lapinio kopūsto lapo pašalinkite kietąją dalį.

4. Kopūstus berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite. Taip pat suberkite smulkintus svogūnus ir česnaką. Viską apkepkite 2–3 min.

5. Daržoves sumaišykite su koše ir karijomis.


Skanaus!


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page