Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams.
Jei čija sėklas užmerksite ir obuolių-kriaušių pagardą paruošite iš vakaro, ryte mėgausitės nuostabiais ir maistingais pusryčiais.
![čija sėklų pudingas su obuoliais ir kriaušėmis_receptas_augaliniai receptaie](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_52262d5a809440ef9db5cbaeaedf6b22~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_161,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_52262d5a809440ef9db5cbaeaedf6b22~mv2.jpg)
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Čija sėklų pudingui su obuoliais ir kriaušėmis pagaminti reikia:
5 v.š. čija sėklų
250 ml augalinio pieno
2 a.š. klevų sirupo
2 obuoliai
1 Kriaušė
1/2 šaukštelis malto cinamonas
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis maltų gvazdikėliai
1/4 a.š. ciberžolės miltelių
Galite rinktis savo mėgstamiausią augalinį pieną. Man labai skanu su migdolų ir kokosų-ryžių.
Obuolių-kriaušių pagardas tiks prie sklindžių arba kaip įdaras lietiniams.
Skanaus!
Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų!
Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Sveikas receptas.