top of page

ALFAS ČIRŠKINA LAUKE receptas: gaivinantis arbūzinis mėtinis limonadas

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2021-07-08
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2022-06-23

Šiek tiek arbūzu kvepiančios gaivos karštą vasaros dieną niekam nepamaišė.

Pasigaminkite gaivinančio arbūzinio mėtinio limonado pagal Alfo Ivanausko receptą.


arbūzinis limonadas, Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia



Arbūziniam mėtiniam limonadui pagaminti reikia:

  • 10 įvairių mėtinių ledinukų

  • 1 nedidelio arbūzo

  • 1 didelio trumpavaisio agurko

  • 1 stiklinės traiškyto ledo

  • 1,5 l TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens

  • 1 nedidelės citrinos

  • 2 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  1. Ledinukus susmulkinkite maisto smulkintuvu. Arbūzui nupjaukite luobelę ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Agurkus maistiniu daržovių skustuku išskuskite juostelėmis.

  2. Į maisto smulkintuvą su smulkintais ledinukais įpilkite dalį TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens, praskalaukite ir visą turinį supilkite į indą, kuriame gaminsite limonadą.

  3. Į indą limonadui sudėkite agurko juosteles, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, suberkite pjaustytą arbūzą, užpilkite likusiu gazuotu vandeniu, suberkite traiškytą ledą, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

bottom of page