Šiek tiek arbūzu kvepiančios gaivos karštą vasaros dieną niekam nepamaišė.
Pasigaminkite gaivinančio arbūzinio mėtinio limonado pagal Alfo Ivanausko receptą.
![arbūzinis limonadas, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_57cac8d990874b629a6e4ac6644ee569~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_126,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_57cac8d990874b629a6e4ac6644ee569~mv2.jpg)
Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia
Arbūziniam mėtiniam limonadui pagaminti reikia:
10 įvairių mėtinių ledinukų
1 nedidelio arbūzo
1 didelio trumpavaisio agurko
1 stiklinės traiškyto ledo
1,5 l TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens
1 nedidelės citrinos
2 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
Ledinukus susmulkinkite maisto smulkintuvu. Arbūzui nupjaukite luobelę ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Agurkus maistiniu daržovių skustuku išskuskite juostelėmis.
Į maisto smulkintuvą su smulkintais ledinukais įpilkite dalį TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens, praskalaukite ir visą turinį supilkite į indą, kuriame gaminsite limonadą.
Į indą limonadui sudėkite agurko juosteles, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, suberkite pjaustytą arbūzą, užpilkite likusiu gazuotu vandeniu, suberkite traiškytą ledą, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus!