top of page

„A’ LA“ GREITAS RAMENAS SU JAUTIENA (Receptas)

Visi žino, kad ramenas – unikalaus skonio sriuba, kurią virti reikia labai ilgai. Tačiau Alfas nebūtų Alfas, jeigu nerastų būdo, kaip „a la“ rameną pagaminti gerokai greičiau, bet nenusileidžiant skonio reikalavimams. Būtinai pabandykite – patiks!


ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


ramenas su jautiena_Alfo receptas
VMG nuotr.

 

Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia.


 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 30 min. 


Greitam ramenui su jautiena pagaminti reikia:

  • 500 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 1 kokybiško jautienos sultinio kubelio

  • 1 nedidelio „Eringi“ grybo arba kelių pievagrybių

  • ½ nedidelio mėlynojo svogūno

  • 1 nedidelės aitriosios paprikos

  • 1 kiaušinio

  • 110 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“

  • 3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo su mažiau druskos

  • 3 šaukštų JADE BRIDGE ryžių acto 

  • 2–3 šaukštų BASSO alyvuogių aliejaus

  • 1 pakelio mėgstamų užpilamų makaronų

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • 1 šaukštelio sezamų sėklų

  • Keleto šviežių kalendrų šakelių



1. Į puodą supilkite TICHĖ natūralų mineralinį vandenį ir užvirkite. Dėkite jautienos sultinio kubelį. Leiskite jam ištirpti ir gerai išmaišykite. 

2. Grybą perpjaukite išilgai per pusę ir viduje padarykite keletą įpjovimų. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, aitriąją papriką – griežinėliais.  

3. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ supjaustykite itin plonomis pailgomis juostelėmis.

4. Į sultinį pilkite KIKKOMAN sojų padažo, JADE BRIDGE ryžių acto, suberkite dalį užpilamų makaronų prieskonių.

5. Į dubenį dėkite užpilamus makaronus, užpilkite sultiniu, uždenkite ir palikite išbrinkti. 

6. Į keptuvę pilkite BASSO alyvuogių aliejaus, apkepinkite grybą iš abiejų pusių, o kiaušinį ir jautienos gabalėlius iš vienos. Užberkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių.

7. Nuplaukite kalendrų šakeles.

8. Į dubenį su makaronais dėkite grybus, jautienos gabaliukus, kiaušinį, aitriąją papriką, kalendrų šakeles ir svogūnus. Pagardinkite sezamų sėklomis. 


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page