top of page

Naminis paukštienos ramenas visai šeimai (Receptas)

Alfas atskleidė, kaip paukštienos rameną paruošti „turbo“ greičiu ir kad skonis būtų lyg iš restorano.


naminis paukštienos ramenas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


3–4 asm.

Gaminimo laikas: apie 1.5 val.


Naminiam ramenui su paukšiena paruošti reikia:

  • 1 pakelio LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

  • 2–3 KOTANYI laurų lapų

  • 2 žvaigždinių anyžių

  • 20 g imbiero

  • 2–3 česnako skiltelių

  • ½ raudonos aitriosios paprikos

  • 2–3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 1–2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Teriyaki“

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos

  • Žiupsnelio KOTANYI malto kumino

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • 1 šaukštelio JADE BRIDGE sezamų sėklų aliejaus

  • 200 g baltojo kopūsto

  • 1 saujos šitakių

  • 50 g poro

  • 150 g kiaušininių makaronų

  • 2 morkų

  • Keleto džiovintų dumblių lakštų

  • 1–2 žaliųjų citrinų

  • 2 šaukštų sezamų sėklų

  • 1 saujos kalendrų lapelių

1. LAPINO PUOTA šviežias ančiukų kulšeles sudėkite į ZYLE greitpuodį, užpilkite 2 l

vandens, pagardinkite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu, laurų lapais ir anyžiumi.

Virkite apie 1 val.

2. Imbierą, česnako skilteles ir raudoną aitriąją papriką supjaustykite smulkiai.

3. ZYLE keptuvėje su nuimama rankena įkaitinkite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų ir jame apkepkite smulkintas daržoves.

4. Supilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą, KIKKOMAN „Teriyaki“ ir sojų

padažus, NESPRESSO espreso kavą, nugarinkite. Pagardinkite KOTANYI maltu kuminu ir kalendra. Įpilkite JADE BRIDGE sezamų sėklų aliejaus.

5. Išvirus sultiniui, ančiukų kulšeles sudėkite į keptuvę ir nuglazūruokite gautu padažu.

6. Į keptuvę įpilkite samtį antienos sultinio, dėkite kepti į orkaitę 180 °C temp. apie 10 min., kol glazūruosis.

7. Kopūstą pjaustykite šiaudeliais, šitakius ir porus susmulkinkite, morkas sutarkuokite.

8. Į antienos sultinį sudėkite virti kiaušininius makaronus.

9. Išvirus makaronams juos ištraukite iš sultinio.

10. Apkepus antienos kulšelėms į keptuvę pripilkite sultinio ir išmaišykite. Jei norite, papildomai pagardinkite sojų padažu ir sezamų aliejumi.

11. Užvirus sultiniui sudėkite makaronus.

12. Patiekite su smulkintomis daržovėmis, dumblių lapais, žaliosios citrinos skiltelėmis, sezamų sėklomis ir kalendrų lapeliais.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page