Kepti sparneliai verti ne tik aukščiausios lygos, bet ir aukščiausios vietos joje. Taigi, visos pirmosios vietos. 8 sparnelių marinatai, kurie suteiks keptiems sparneliams wow efektą.
12–16 sparnelių, arba 4 asm.
Gaminimas 10 min.
Zzzz 12 val.
I
Sumaišykite!
4 skiltelių smulkinto česnako
2 žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
1 aitriosios paprikos
1 šaukšto tarkuoto šviežio imbiero
4 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų aliejaus
1 šaukšto medaus
1 šaukšto sezamų aliejaus
II
Sumaišykite!
1 šaukšto kečupo
2 šaukštų saldaus aitriųjų paprikų padažo
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 šaukštelio „sriracha“ padažo
1 šaukšto tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
1 šaukštelio maltos kaledros
1 šaukštelio druskos
III
Sutrinkite!
1 šaukštelio smulkintų rozmarinų lapelių
5–6 šakelių petražolių
4 ančiuvių
50 g alyvuogių be kauliukų
1 šaukšto citrinų sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
IV
Susmulkinkite!
2 valgomųjų („šalotinių“) svogūnėlių
3 skiltelių česnako
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 šaukštelio medaus
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio druskos
V
Pašokite salsą, oi... susmulkinkite!
1 raudonosios paprikos
1 pomidoro
1 raudonojo svogūno
1 apelsino
1 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelio juodųjų „telicherry“ pipirų
1 šaukšto raudonojo vyno acto
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio druskos
VI
Sumaišykite!
250 ml jogurto
2 šaukštų aštrios adžikos
1 šaukšto smulkinto česnako
1 šaukštelio druskos
1 šaukšto aliejaus
Gardžių atradimų.