top of page

5 padažai paukštienai iš vos 4 ingredientų (Receptai)

Nesvarbu, kepate visą paukštį, šlauneles ar sparnelius, padažai suteiks dar daugiau malonumo ir naujų potyrių. Dalinamės 5 paukštienai tobulai tinkančių padažų receptais Jūsų degustacinei vakarienei!

Gamindami užtruksite daugiausiai 10 min., pagaminsite apie 200 g kiekvieno padažo.


padažai paukštienai, vmg receptas
VMG nuotr.

JOGURTINIS SŪRIO PADAŽAS

Labai tvarkingas. Labai tinkamas. Jei gaminsite, tikrai neprašausite.

  • 100 g graikiško jogurto

  • 1 šaukštas garstyčių

  • 30 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 2–3 šviežių čiobrelių šakelės

1. Nuskabykite čiobrelių lapelius. 2. Visas sudedamąsias dalis sutrinkite trintuvu.

 

JOGURTINIS PADAŽAS SU AGURKAIS

Gaivus agurkinis. Tokio visuomet trūksta. Tinka ne tik su paukštiena – bus puikus salotų priedas. Net jei salotos – tik iš vieno komponento, pavyzdžiui, salotų lapų.

  • 100 g graikiško jogurto

  • 2 agurkai

  • 1 skiltelė česnakų

  • alyvuogių aliejaus

1. Agurkus sutarkuokite, nuvarvinkite ant sietelio. Česnakų skiltele patrinkite indą, kuriame patieksite. 2. Visas sudedamąsias dalis sumaišykite

 

TRIJŲ PADAŽŲ KOMBINACIJA

Net jeigu jums kyla asociacijos su kita kombinacija, nepasiduokite. Šįkart rezultatas puikus.

  • 80 g sūrio „Philadelphia“

  • 50 g natūralaus jogurto

  • 1 šaukštas pomidorų padažo

  • 1 šaukštelis „Vusterio“ („Worcesterio“) padažo

1. Visas sudedamąsias dalis sumaišykite


padažai paukštienai, vmg receptas
VMG nuotr.

MANGAI SU RAZINOMIS

Ne, tai ne polka su ragučiais ir ne tango su aistra. Nors aistra gali likti. Kaip kitaip galima apibūdinti šių komponentų derinį?

  • 50 g auksaspalvių razinų

  • 50 g brendžio

  • 1 šaukštelis tarkuoto imbiero

  • 1 mangas

1. Razinas užmerkite brendyje ir palaikykite ne trumpiau nei valandą. Nupilkite likusį brendį. 2. Visas sudedamąsias dalis sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vienalytės masės.

 

OBUOLINIS

Tradiciškas? Bet ne tradicinis. Naujas senų draugų derinys.

  • 1 obuolys

  • 2 šaukštai baltųjų krienų

  • 50 g majonezo

  • 50 g graikiško jogurto

1. Obuolį nulupkite ir sutarkuokite. 2. Visas sudedamąsias dalis sumaišykite.


Skanaus!



Comments


Naujausi įrašai

bottom of page