„Oreo“ sausainiai muša visus populiarumo rekordus. Jų nepaprastai dekoratyvi išvaizda ir puikus skonis. Tad kodėl jų neišnaudojus ir skaniam tortui pagaminti?
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
8–10 asm.
Gaminimas 30 min.
Zzzz per naktį
„Oreo" tortui pagaminti reikia:
Varškės kremui:
500 g švelniosios varškės
400 ml plakamosios grietinėlės
120 g DANSUKKER cukraus miltelių
20 g želatinos + 100 ml vandens
1 šaukštas DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
Pagrindui:
16 „Oreo“ sausainių
50 g sviesto
Papildomai – stiklinė šilauogių, „Oreo“ sausainių papuošti ir į vidų.
Paruoškite 22 cm skersmens formą. Susmulkinkite sausainius smulkintuvu, sumaišykite su ištirpintu sviestu ir suformuokite pagrindą tortui.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbrinkinti. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite. Išplakite grietinėlę. Varškę sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais, DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile ir ištirpinta želatina, o po to – su išplakta grietinėle.
Įpilkite dalį masės į formą, įberkite uogų, jas paskleiskite, taip pat suberkite sutrupintus 2–3 sausainius. Užpilkite likusią masę ir dėkite į šaldytuvą sustingdyti.
Tortą puoškite uogomis ir sausainiais.
Skanaus.