![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_4964417b6da84908b1b4ad244600225a~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_4964417b6da84908b1b4ad244600225a~mv2.jpg)
Reikia:
210 g miltų
60 g nesaldintos geros kokybės kakavos
180 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 šaukštelių kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
250 ml vandens
80 g aliejaus
DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti)
Sumaišykite birius produktus.
Supilkite vandenį ir aliejų, gerai išmaišykite.
Tešlą sudėkite į išklotą kepimo popieriumi formą. Kepkite apie 40 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Aušinkite ant grotelių.
Ataušusį pyragą pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.
Skanaus!