![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_4939e671b55e4246a4c07903df32f0d7~mv2.png/v1/fill/w_55,h_47,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_4939e671b55e4246a4c07903df32f0d7~mv2.png)
Reikia:
1 šaukšto maltų linų sėmenų
200 g miltų
150 g rudojo nerafinuoto cukraus
3 šaukštų vandens
2 šaukštelio kepimo miltelių
70 g kakavos miltelių
3 šaukšto ištirpinto kokosų aliejaus
250 ml migdolų pieno
250 g smulkiai tarkuotų cukinijų
Žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
Žiupsnelio druskos
Glajui:
2 šaukštų žemės riešutų sviesto
2 šaukštų smulkintų žemės riešutų
Maltus linų sėmenis sumaišykite su vandeniu ir palikite bent 5 min. pastovėti.Visus tešlai skirtus ingredientus, taip pat ir linų sėmenis, sudėkite į dubenį ir gerai, švelniai išmaišykite. Tešlą sudėkite į keksiukams skirtas formeles. Kepkite apie 35 min.Išimkite, keksiukus aptepkite riešutų sviestu, apibarstykite smulkintais riešutais ir kepkite dar 10 min.