8-10 asm.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 35 min.
Orkaitės t-ra 170 °C
Šokoladainiui reikia:
2 obuolių
70 g miltų
30 g kakavos
Žiupsnelio druskos
130 g sviesto
90 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 kiaušinio
130 g juodojo šokolado
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. 20 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.
2. Obuolius nulupkite ir įpjaukite kaip „hasselhoff“ bulves.
3. Miltus persijokite kartu su kakava ir druska.
4. Ištirpinkite sviestą kartu su šokoladu. Suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir išmaišykite vis dar kaitindami masę. Kai masė taps glotni, lengvai pravėsinkite, įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus su kakava. Lengvai permaišykite.
5. Tešlą sukrėskite į formą, sudėliokite ant viršaus obuolius, lengvai juos įspauskite ir kepkite apie 30 min. Išimkite iš orkaitės, aušinkite formoje.
Skanaus!