Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Vos per kelias minutes pagaminami traškūs braškių ir putojančio vyno ledai

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 300 g šaldytų braškių

  • 50 ml kokosų pieno

  • 100 ml nealkoholinio putojančio vyno

  • 20-30 g cukraus

  • 50 g traškių javainių su cinamonu, obuoliais ir migdolais

  1. Į trintuvo indą sudėkite braškes ir įberkite cukrų, sutrinkite viską iki smulkių grūdelių.

  2. Supilkite kokosų pieną ir nealkoholinį putojantį vyną, trinkite iki glotnumo.

  3. Pabaigoje įmaišykite traškius javainius su cinamonu, obuoliais ir migdolais.


Skanaus!



ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg