Vištienos „tyke“ (iešmeliai)
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištienos „tyke“ (iešmeliai)


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 25 min.


Reikia:

  • 500 g vištienos filė

Marinatui:

  • 2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių

  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • Saujelės kalendrų lapelių

  • Gabaliuko trintos imbiero šaknies

  • 2 šaukštų aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 ml tiršto jogurto

1. Užmerkite medinius iešmelius vandenyje.

2. Visus marinato ingredientus sutrinkite iki pastos konsistencijos. Sumaišykite marinatą su jogurtu.

3. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sudėkite į marinatą.

Verkite mėsos kubelius ant iešmelių. Kepkite orkaitėje po įkaitinta kepsninės spirale ~25 min. Kartkartėmis apverskite. Patiekite su avinžirniais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg