Vištienos karbonadas su ožkų sūriu ir rozmarinu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištienos karbonadas su ožkų sūriu ir rozmarinu



4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 500 g vištienos filė

  • 100 g miltų

  • 200 g džiūvėsėlių

  • 3 kiaušinių

  • šakelės rozmarino

  • 100 g sultenių

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 100 g šilauogių

  • 150 g konservuotų avinžirnių

  • 100 g ožkų sūrio

  • 30 g cukraus sirupo

  • 70 g alyvuogių aliejaus

  • 1 citrinos

  • druskos, pipirų, rūkytos paprikos

  • aliejaus (kepti)

1. Vištienos filė perpjaukite išilgai pusiau ir šiek tiek pamuškite buku peilio galu, pamarinuokite su rūkyta paprika, pipirais ir druska.

2. Pasiruoškite miltus, džiūvėsėlius ir plaktus kiaušinius „paniravimui“.

3. Vištieną voliokite į miltus, kiaušinius ir džiūvėsėlius. Taip padarykite su visais gabaliukais. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių su rozmarino šakele.

4. Salotoms paruoškite sultenių, supjaustykite svogūną ir sudėkite šilauoges su avinžirniais.

5. Į ožkų sūrį įtarkuokite citrinos žievelę ir išmaišykite. Kai apkeps viena karbonado pusė, ant jos užtepkite sūrio mišinio. Kai karbonadai visiškai iškeps, uždėkite juos vieną ant kito.

6. Citrininiam padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, cukraus sirupą ir citrinos sultis.

7. Salotas pagardinkite padažu ir šalia padėkite iškeptą karbonadą.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg