AŠ Ikona vmgonline

Veganiškas, visų giriamas pyragas su kriaušėmis ir tamsiomis uogomis


Valerijos Stonytės nuotr.

6 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 40 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • Saujos tamsių uogų

  • 2 kriaušių

  • 200 g speltos miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • ½ šaukštelio sodos

  • 100 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukraus

  • 20 g DANSUKKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 80 g vynuogių sėklų aliejaus

  • 175 ml kokosų pieno

  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių


  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Paruoškite kvadratinę 20x20 cm formą. Suberkite į ją uogas. Supjaustykite kriaušes riekelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis.

  2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, DANSUKKER nerafinuotą rudąjį cukrų ir DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile.

  3. Kitame dubenyje sumaišykite aliejų, pieną, likusias citrinos sultis ir žievelę.

  4. Sumaišykite abudu mišinius, supilkite į formą. Ant viršaus sudėliokite kriaušes, jei liko uogų – ir kelias uogas. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min.


Skanaus!



ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg