Varškės apkepas su obuoliais ir bruknėmis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Varškės apkepas su obuoliais ir bruknėmis


Reikia:

  • 2 obuolių

  • 4 kiaušinių

  • 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 50 g manų kruopų

  • 250 ml obuolių sulčių

  • 600 g varškės

  • žiupsnelio druskos

  • 50 g šaldytų bruknių

  • DANSUKKER cukraus miltelių pabarstyti

  • Graikiško jogurto patiekti


Kiaušinius paplakite su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.Obuolius nulupkite ir sutarkuokite į kiaušinių masę.Obuolių sultyse išvirkite manų kruopas. Manų masę palapsniui sumaišykite su varške, o po to ir su kiaušinių mase. Pasūdykite.Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite visą varškės masę, užberkite bruknių ir kepkite apie valandą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su jogurtu ir pabarstę DANSUKKER cukraus milteliais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg