Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Upėtakių maltinukai su krienais ir žalumynais


Upėtakių maltinukai, Alfo receptas, žuvies patiekalai

3-4 asm.


Upėtakių maltinukams pagaminti reikia:

  • 400 g karštai rūkytų vaivorykštinių upėtakių filė

  • 250 g maltų džiūvėsėlių

  • 2 kiaušinių

  • 2 šaukštų krienų

  • saujos krapų

  • saujos petražolių

  • saujos česnakų laiškų

  • žiupsnelio druskos

  • žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų


1. Upėtakius susmulkinkite šakute ir sumaišykite su likusiomis sudedamosiomis dalimis.

2. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius maltinukus.

3. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 185 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. pipirais ir patiekite su duonos lazdelėmis.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI