Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Tirpsta burnoje: grietinėlėje troškinta triušiena

„Minimum pastangų – maximum rezultatas.“ Pagal šį receptą ruošta triušiena tiesiog tirpsta burnoje. Greitai paruošiamas pietų ar vakarienės patiekalas.



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Troškinimas 1 val.


Grietinėlėje troškintai triušienai reikia:

  • 800 g „Lapino puotos“ šviežios triušienos kumpelių mėsos

  • 1 šaukštas miltų

  • 1 šaukštas Provanso žolelių

  • 4–6 morkos 450 ml neriebios grietinėlės Druskos

  • Pipirų 20 g sviesto

  1. Miltus sumaišykite su Provanso žolelėmis. „Lapino puotos“ šviežią triušienos kumpelių mėsą apvoliokite miltų mišinyje ir trumpai apkepkite svieste nustatę didelę kaitrą, kad gražiai apskrustų. Triušį išimkite, sudėkite supjaustytas morkas ir taip pat apkepkite.

  2. Triušieną sudėkite į troškintuvą, įberkite druskos, pipirų, sudėkite morkas ir užpilkite grietinėle. Šaukite į orkaitę ir uždengę troškinkite apie valandą.

  3. Patiekite su mėgstamu garnyru.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg