top of page

Tiršta kokosinė sriuba


Tiršta kokosinė sriuba, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 lakštelių kiaušininių makaronų

  • 1 svogūno

  • Aliejaus (kepti)

  • 1 pakelio „Tom Kha“ sriubos prieskonių

  • 2 pakelių SANTA MARIA kokosų pieno 18 proc. riebumo (po 250 ml)

  • 250 g virtų krevečių

  • 150 g vyšninių pomidoriukų

  • 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių

  • Ryšelio kalendrų (patiekti)

  • Kelių lapelių baziliko (patiekti)

  • Aitriosios paprikos (patiekti)

  • Žaliosios citrinos (patiekti)

1. Užvirinkite vandenį ir išvirkite 2 lakštelius kiaušininių makaronų.

2, Susmulkinkite svogūną ir trumpai apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.Suberkite „Tom Kha“ sriubos prieskonius, išmaišykite ir dar kepkite 1–2 min.

3. Supilkite į puodą SANTA MARIA kokosų pieną, pamaišykite ir įpilkite dar apie 400 ml vandens. Maišykite kokosų pieną su vandeniu santykiu 1:1, supilkite į puodą, užvirinkite, suberkite krevetes, pomidoriukus ir žirnelius. Viską išmaišykite ir pavirkite dar 1–2 min.

4. Patiekite sriubą su makaronais, kalendrų ir baziliko lapeliais. Pageidaudami galite sriubą gardinti žaliosiomis citrinomis ir aitriąja paprika.

Naujausi įrašai

bottom of page