Tingieji balandėliai

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Tingieji balandėliai



    4 asm.

    Gaminimas 15 min.

    Kepimas 45 min.

    Orkaitės t-ra 170 °C


    Reikia:

    • 300 g jauno baltagūžio kopūsto

    • ½ svogūno

    • 400 g maltos vištienos

    • 60 g apvirtų ryžių

    • ½ stiklinės smulkintų prieskoninių žolelių (krapai, petražolės, bazilikai, kalendros, mėtos)

    • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

    • 400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse

    • ½ citrinos sulčių

    • 1 šaukštelio medaus

    1. Kopūstą arba susmulkinkite virtuviniu kombainu, arba sutarkuokite stambia tarka. Svogūną labai smulkiai supjaustykite arba sumalkite mėsmale.

    2. Sumaišykite maltą mėsą, smulkintus kopūstus, ryžius, smulkintas prieskonines žoleles. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską labai gerai išmaišykite. Suformuokite kukulius ir dėkite juos į gilią kepimo formą. Galite dėti ir į troškintuvą, bet kukuliai turėtų būti sudėti viena eile.Į

    3. pomidorus įpilkite nepilną stiklinę vandens, citrinos sulčių, įberkite druskos, sudėkite medų ir supilkite viską į indą su kukuliais. Šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 °C, ir troškinkite apie 45 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg